Prima paginăNeamt

Doi arestați în cazul bărbatului legat de copac

Dimensiune text

Un bărbat și-a aflat sfârșitul legat de un copac. Concubinul și cumnatul fostei soții a decedatului au fost reținuți pentru lipsire de libertate în mod ilegal.

 

 

Doi bărbați au fost arestați preventiv, pentru o perioadă de 29 de zile, în cazul bărbatului de la Iucșa, decedat după ce a fost legat de un copac. Duminică seara, Vasile Fundăcescu, din satul Iucșa, comuna Bozieni, a făcut scandal la casa fostei sale soții. Băut bine, bărbatul a spart mai multe geamuri, a amenințat și a înjurat până când, exasperată, fosta consoartă a cerut ajutor la rude. La casa femeii, în care se afla și concubinul acesteia, au ajuns sora și cumnatul. După mai multe schimburide de replici deloc prietenoase, Vasile Fundăcescu a fost legat, de un copac din curtea casei, de concubinul și cumnatul fostei soții a bărbatului. Între timp a fost anunațată și Poliția, iar la fața locului a ajuns un polițist care l-a dezlegat pe bărbat. După câteva minute, Vasile Fundăcescu a căzut la pământ, iar polițistul a chemat Salvarea, dar cadrele medicale ajunse la fața locului nu au mai putut face nimic.

Luni, Gheorghe Corbu, de 57 ani, din Drobeta Turnu-Severin, care locuia fără forme legale în Iucșa – concubinul femeii – și Gelu Ungureanu, de 57 ani, din Roman – cumnatul fostei soții a celui decedat – au fost reținuți sub acuzația de lipsire de libertate în mod ilegal, urmată de moartea victimei. Marți, aceștia au fost prezentați Tribunalului Neamț, cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile, iar judecătorii au decis menținerea propunerii procurorilor. Un element important din dosar este și rezultatul necropsiei. Deocamdată, medicii legiști au confirmat faptul că bărbatul avea pancreasul rupt și mai multe leziuni la față, iar „între leziuni și deces există o cauzalitate directă„.

COMENTARII

WORDPRESS: 0