Doi ani de închisoare după ce a condus un ATV neînmatriculat și fără permis, în Vinerea Mare

Doi ani de închisoare după ce a condus un ATV neînmatriculat și fără permis, în Vinerea Mare

 

Marți, 2 mai, în urma unei acțiuni organizate, lucrătorii Secției de Poliție Rurală nr. 10 Dulcești, sprijiniți de efective din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Neamț, au depistat, pe raza comunei Dulcești, un bărbat de 44 ani, din comună. Bărbatul poseda un mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat de Judecătoria Roman la doi ani de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunilor de punere în circulație a unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Fapta s-a petrecut în Vinerea Mare, acum trei ani.

„În fapt, la data de 18 aprilie 2014, bărbatul a fost depistat pe raza comunei Dulcești în timp ce se deplasa pe DJ 157 A cu un ATV neînmatriculat și fără permis de conducere. Acesta a fost escortat și încarcerat în Penitenciarul Bacău”, informează IPJ Neamț.

 


COMENTARII

WORDPRESS: 4
 • ireal ce se intampla . au distrus un om pt o nimica toata .

 • trebuie sa fii hot si interlop ca sa scapi. doar cei care nu aduc prejudicii si nu sunt pericol public sunt pasibili de puscarie si amenzi. e mai facil.

 • Politia e in toate…….
  Remarcabil succes al politiei.
  Din pacate in satul respectiv Britcani este inregistrat un omor cu o cruzime infioratoare a unui batrin.Dosarul probabil e clasat!Mai sunt foarte multe de scris despre profesionalismul domnilor politisti dee la Dulcesti dar acum cu succesul acesta notabil asteptam avansari in grad!

 • Stirea este ok. Mesajul este destul de clar. Trebuie sa respectam legile . Unde exista lege nu au rost comentarii sau tocmeli.
  Buuunnn !
  DAR CE TREABA ERE ” VINEREA MARE ” ! NU INTELEG ABSOLUT DELOC ASOCIEREA ….
  SA PRESUPUNEM CA ACTIUNEA S-AR FI PETRECUT IN ” SFANTA DUMINICA ” !
  TOT NU REALIZEZ CARE E … IN FINE…PANA MEA… E GREU CU …