Doctorița Florina Epure a revenit la serviciu

Dimensiune text

După o perioadă de recuperare de aproximativ trei luni, după ce a avut un grav accident de circulaţie, medicul anestezist romaşcan Florina Epure s-a întors, zilele acestea, la muncă.

Colectivul secţiei Anestezie şi Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Municipal de Urgenţă Roman s-a întregit odată cu întoarcerea la serviciu a doctoriţei Florina Epure, care a fost victima unui grav accident de circulaţie, în luna decembrie a anului trecut. Recuperarea medicului a decurs bine, astfel că a primit avizul de a se întoarce la muncă.

„Ne bucurăm că doamna doctor Florina Epure şi-a revenit aproape complet şi ni s-a adresat cu dorinţa de a se întoarce la serviciu. A fost evaluată de Serviciul de Medicină a Muncii din cadrul spitalului şi a primit calificativul de apt condiţionat, urmând a fi reevaluată după trei luni. A făcut şi o testare psihologică, al cărui rezultat a fost favorabil, rezultând că este aptă pentru a se întoarce la activitatea obişnuită din secţia Terapie Intensivă. Ne exprimăm, pe această cale, bucuria că s-a recuperat atât de rapid şi îi urăm spor la lucru, având în vedere că secţia Terapie Intensivă este una cu o activitate foarte dificilă, iar plecarea unui medic ar fi pus probleme mari de personal”, a declarat medicul Oana Onu, directorul medical al Spitalului Roman.

Medicul anestezist Florina Epure a avut un grav accident de circulaţie pe 20 decembrie 2014, în timp ce se deplasa spre Iaşi, în zona localităţii Bălţaţi. După o curbă la stânga, nu a adaptat viteza la condiţiile unui carosabil umed, a intrat pe contrasens şi s-a izbit frontal de un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 31 de ani, din Bălţaţi, judeţul Iaşi. În urma accidentului, autoturismul medicului romaşcan s-a răsturnat pe şosea. Medicul Florina Epure a fost transportată la Spitalul Clinic de Urgenţă „Sfântul Spiridon” din Iaşi, iar diagnosticul la internare a fost fractură cominutivă de bazin, cu hemoperitoneu. A fost operată de urgenţă, iar apoi a fost internată la secţia Reanimare. La câteva zile după accident, peste 20 de persoane din Roman, printre care şi cadre medicale de la Spitalul Roman, au mers la Iaşi şi au donat sânge pentru medicul romaşcan.COMENTARII

WORDPRESS: 0