Doar un egal pentru CSM Roman, în debutul noului sezon al Ligii Naţionale de handbal

Doar un egal pentru CSM Roman, în debutul noului sezon al Ligii Naţionale de handbal

Înfrângere pentru CSM Roman, în etapa a doua a Ligii a 3-a de fotbal
Ploaie de goluri, dar și la propriu, pe terenul CSM Roman, în turul II al Cupei EHF
CSM Roman coboară un loc în clasament după etapa a 15-a a Ligii Naționale

 

CSM Roman lot 2016-2017Sâmbătă, 10 septembrie, echipa de handbal feminin CSM Roman a debutat în noua ediţie a campionatului Ligii Naţionale de handbal feminin, întâlnind, în deplasare, CSM Unirea Slobozia.

Gazdele au dat o replică bună romaşcancelor, intrând la pauză în avantaj de un gol, 13-12, după ce conduseseră chiar şi cu patru goluri diferenţă pe parcursul primei reprize (10-6, min. 22). În partea a doua, CSM Roman a revenit şi a preluat conducerea, având 24-22 în min. 44. Finalul aduce din nou avantaj pentru Roman, însă gazdele reuşesc egalarea, 28-28, din lovitură de la 7 metri, cu puţine secunde înainte de final, romaşcancele nereuşind să preia coducerea la ultima aruncare a meciului.

Au marcat pentru CSM Roman: Glibko – 8 goluri (2 din lovituri de la 7 metri), Iuganu – 7 (3 de la 7 metri), Popescu – 4, Chitacu – 4, C. Stoleru – 3, Agrigoroaei – 1, Tomescu – 1. Antrenor: Andon Boshkovski.
Pentru Unirea Slobozia au punctat: Ilie – 6, Enescu – 5 (2 din aruncări de la 7 metri), Horobeţ – 5 (1 de la 7 metri), Georgescu – 4 (1 de la 7 metri), Pătuleanu – 2, Iovănescu – 2, Predoi – 2, Toma – 1, Ivan – 1. Antrenor: Dumitru Muşi.
Atuncări de la 7 metri: CSM Roman: 6, din care 5 transformate; Unirea Slobozia – 5, din care 4 transformate.
Eliminări de 2 minute: CSM Roman – 3, Unirea Slobozia – 2.

„Am întâlnit o formaţie foarte arţăgoasă, bine pregătită, care sunt convins că va mai pune probleme şi altor echipe. E păcat că am pierdut două puncte, noi ne-am fi dorit mai mult. A fost meciul de debut în actuala ediţie de campionat şi cred eu că a fost şi puţin trac din partea anumitor jucătoare. Trebuie să mergem mai departe şi să ne pregătim pentru următoarele partide, vom avea nevoie de linişte şi sunt convins că vom avea şi un joc mai bun şi rezultate mai bune”, a afirmat viceprimarul Lucian Micu.

În cadrul primei etape au mai fost programate partidele: HCM Râmnicu Vâlcea – U Cluj 21-18 (vineri, 9 septembrie), CSM Bistriţa – Dunărea Brăila 26-30, CSM Bucureşti – Danubius Galaţi 36-15 (sâmbătă, 10 septembrie), Măgura Cisnădie – SCM Craiova (duminică, 11 septembrie),  CSM Ploieşti – HC Zalău (marţi, 13 septembrie) şi Cetate Deva – Corona Braşov (miercuri, 14 septembrie).

Etapa viitoare, CSM Roman urmează a întâlni, pe teren propriu, CSM Ploieşti. Cel mai probabil, partida nu se va disputa la finalul săptămânii viitoare, pentru că ploieştencele dispută sâmbătă, 17 septembrie, manşa a doua din primul tur preliminar al Cupei EHF.

 


COMENTARII

WORDPRESS: 3
  • Domnul Primar, chiar nu vede ce se intampla la echipa asta sau se face ca nu vede? Nu este posibil ca Micu si Toskovic sa decida tactica in functie de ce vrea sa joace aceasta jucatoare de 5000 euro, cu procentaj de 0%. Rusine!

    • Postati comentarii cu atacuri la persoana sub mai multe pseudonime, ceea ce pe acest site nu este permis. Alegeti-va, va rugam, un singur nume pentru a va publica punctele de vedere. Aluziile la viata personala vor fi cenzurate. Multumim.

  • Joc chinuit, incercati sa jucati in 5 plus portar, s au prints adversarii ca interul dreapta e veriga slaba. Are trac de 2 ani, ce specialist trebuie sa fii ca sa vezi indolenta in joc pe ambele faze. Pacat ca stimatii profesori de la LPS nu Mai produc nimic de la Iuganu incoace. Ce vine din urma la o echipele cu media de varsta de 29 – 30 ani? PS. o sa spuneti ca no 2, dar fata nu e handbalista!

  • error: Content is protected !!