Doamnele şi domnişoarele vor fi vedetele weekend-ului

Dimensiune text

Restaurantele şi cluburile din Roman au pregătit petreceri speciale pentru doamne şi domnişoare. În weekend se va sărbători Ziua Internaţională a Femeii cu preparate alese, muzică bună şi şampanie din belşug.

Casa Veche Roman a pregătit, de 8 martie, un concert live susţinut de trupa Jackpot şi un meniu festiv, la 65 de lei de persoană. Distracţia va începe la ora 19.00.

Sâmbătă, 7 martie, începând cu ora 21.00, clubul Black Wolf organizează o super petrecere pentru a sărbători toate doamnele şi domnişoare, pe ritmuri de dans, presărată cu premii, surprize şi băuturi pentru sărbătorite.

Time Out Pub oferă o variantă inedită de distracţie pentru acest weekend. Sâmbătă, amatorii de stand up comedy sunt aşteptaţi, începând cu ora 21, la un spectacol susţinut de Doru Octavian Dumitru. Preţul unui bilet este 25 de lei.

Toate doamnele şi domnişoarele care vor fi prezente duminică la UnitedPub Roman vor primi cocktail-uri savuroase gratuit.

Reprezentanţii clubului One invită bărbaţii să îşi surprindă iubitele sau soţiile cu un cadou special de Ziua Femeii, respectiv o masă festivă, pe 7 sau 8 martie, cu un meniu special, la numai 60 de lei de persoană.

„Pentru că luna martie este dedicată femeii, fie că vorbim despre mamă, soţie sau iubită, acest timp se cere a fi valorificat într-un mod unic, în care fiecare femeie să se simtă iubită şi importantă. Pentru celebrarea acestui eveniment, vă punem la dispoziţie o seară deosebită, în care fiecare femeie se va putea simţi cu totul unică şi specială. Vă aşteptăm pe 8 Martie la Royal Hotel Restaurant, la cea mai frumoasă petrecere. Meniul este de 100 de lei de persoană. Atmosfera va fi întreţinută de formaţia Ambiance, iar invitata specială a serii este cunoscuta interpretă Anişoara Puică”, este oferta retaurantului Royal pentru petrecerea de Ziua Femeii.

Sâmbătă, 7 martie, o variantă bună pentru sărbătorirea femeii aşa cum merită este restaurantul Mariko Inn. Organizatorii promit o petrecere de neuitat, alături de formaţia Festivo şi de îndrăgitul artist Igor Cuciuc. Preţul unui meniu este 180 de lei de persoană.

De Ziua Femeii se petrece şi la restaurantul Onix. În weekendul 7-8 martie, formaţia Palas Band va fi responsabilă de buna dispoziţie, iar meniul, începând de la 47 de lei, cu siguranţa îi va încânta pe cei prezenţi.

Restaurantul Casa Caroly a pregătit un meniu special în cinstea femeilor, care va fi servit pe 7 martie, în compania formaţiei Calipso.

Restaurantele Bradul şi Brăduţul sărbătoresc femeile într-un mod aparte, pe 7 martie, alături de formaţiile One Moment şi Bradul. Invitaţi speciali vor fi Adriana Ochişanu, din Chişinău, şi formaţia Mistik din Roman.

Duminică, pe 8 martie, restaurantul Grand Faraon sărbătoreşte Ziua Internaţională a Femeii cu un meniu festiv, la 65 de lei de persoană, iar atmosfera şi voia bună va fi întreţinută de formaţia Calipso.

Roman Plaza organizează, pe 7 martie, Balul Femeii. Începând cu ora 19, romaşcanii pot sărbători femeile într-o atmosferă inedită, creată de invitata specială a serii, Monica Anghel, şi de formaţia Volum Maxim din Iaşi. Preţul unui meniu este 175 de lei de persoană.COMENTARII

WORDPRESS: 0