Prima paginăActualitate

DN 15D Roman – Piatra Neamț, închis din cauza viscolului

DN 15D Roman – Piatra Neamț, închis din cauza viscolului

Dimensiune text

 

Vineri, 21 aprilie, începând cu ora 7, a fost închis sectorul de drum de pe DN 15D cuprins între  km 1+000 și km 45+000, între Roman și Piatra Neamț, a anunțat Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

„Această măsură a fost luată ca urmare a lipsei de vizibilitate cauzate de viscol și de ninsoarea abundentă, în scopul evitării riscului unor evenimente rutiere majore. Sectorul închis se află între orașele Piatra Neamț și Roman. Pe acest sector de drum, utilajele de deszăpezire ale CNAIR SA acționează pentru reluarea circulației, imediat ce condițiile meteo vor permite”, informează un comunicat al CNAIR.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situația Drumurilor Naţionale, dar și pagina de facebok https://www.facebook.com/cnadnr/ .

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0