Prima paginăTimp liber

Distracții pe toate gusturile, în acest weekend

Dimensiune text

Romaşcanii pot merge în weekend la Ştrandul Municipal, la o terasă, sau pot să petreacă într-un club. Cei care au posibilitate să se deplaseze în oraşele vecine pot merge la film la Bacău sau la un spectacol în Piatra Neamţ. 

Romaşcanii au la dispoziţie multe oportunităţi pentru a petrece timpul liber în acest weekend: petreceri în cluburi, posibilitatea de a face plajă şi a se răcori în Ştrandul Municipal Roman, vizionarea unui film bun la Bacău sau participarea la un eveniment cu film, muzică şi proiecţii video în Piatra Neamţ.

La Roman, cluburile s-au pregătit din timpul săptămânii pentru a-şi întâmpina clienţii în acest weekend. Băuturile au fost puse la rece, iar DJ-ii sunt pregătiţi să mixeze muzică pe toate gusturile. În The Union, de exemplu, atmosfera va fi asigurată de Dj Alex Pintilie, în timp ce în clubul Black Wolf va fi responsabil cu distracţia Dj Bubu Tudor.

Pentru cinefili, Cinema City din Bacău a pregătit mai multe pelicule pentru acest weekend. Vor rula, pe marile ecrane, filmele: „Întors pe dos”, „Ted 2”, „Clopoţica şi legendele bestiei de nicăieri”, „Dezastrul din San Andreas”, „Insidious: Capitolul 3”, „Magic Mike XXL”, „Minionii 3D”, „O tipă dezastru”, „Omul furnică”, „Pixels. O aventură digitală”, „Terminator: Genisys” şi „Tomorrowland: Lumea de dincolo de mâine”.

La Piatra Neamţ, sâmbătă seara, pe platoul Cozla, va avea loc evenimentul „Bits&Bats”, în cadrul căruia vor avea loc o proiecţie de film, concert live, DJ set-uri şi proiecţii video, toate la 650 de metri altitudine. În deschidere va avea loc proiecţia filmului „O poveste chinezească”, o coproducţie Argentina – Spania. Accesul va fi gratuit, în limita locurilor disponibile (250) şi se va realiza începând cu orele 20:30. Începând cu orele 23:00, în zona destinată muzicii, unde accesul se va face pe bază de bilet sau invitaţie, concertele încep cu un performance live, al celor de la Golan, şi vor continua până dimineaţa cu trei DJ set-uri: MØHRA, Les Animaux şi Alex Rusu. Transportul cu telegondola va fi gratuit.

Articol mai nou
Articol mai vechi

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • Oi fi sarita, dar imi iubesc orasul.