Prima paginăTimp liber

Distracții pe toate gusturile, în acest weekend

Dimensiune text

După o săptămână de muncă, romaşcanii au multiple posibilităţi de relaxare şi de distracţie, în Roman sau în localităţile din apropiere, pentru acest weekend.

La restaurantul pub Casa Veche, sâmbătă aceasta va avea loc prima etapă a preselecţiilor live din cadrul concursului „Vocea Romanului”, care se desfăşoară în perioada 5-26 septembrie, iar premiul cel mare este de 1500 de lei.

Alte localuri în care romaşcanii pot avea parte de distracţie sau de timp liber petrecut într-o manieră plăcută în weekend sunt Time Out, The Union, Master Pub sau Culture Pub, în funcţie de preferinţele muzicale ale fiecăruia.

distr03În perioada 5-6 septembrie, la Castelul Miclăuşeni va avea loc cea de-a doua ediţie a evenimentului „Călătorie la 1900”. Preparatele de odinioară, dar şi domnii şi domniţele îmbrăcaţi în moda vremii vor reprezenta o parte dintre atracţiile evenimentului.

Tot în acest weekend, cei care doresc o escapadă din oraş pot trage o fugă până la Tîrgu Neamţ, acolo unde se desfăşoară cea de-a 24-a ediţie a zilelor oraşului. Din programul pregătit de autorităţile locale fac parte diferite evenimente culturale, dar şi un târg de meşteri populari, festivalul culinar „Ceaunul fermecat”, expoziţie de maşini de teren şi numeroase concerte, în timpul cărora vor urca pe scenă artişti precum Alina Eremia, What’s Up, Cleopatra Stratan, Direcţia 5, Irina Loghin, Mirabela Dauer, Bere Gratis, 3 Sud Est şi Iris.

COMENTARII

WORDPRESS: 0