Distracție pe zăpadă, în weekend

Cei care vor să se distreze în acest weekend pot alege să meargă la festivalul „Piatra pe Zăpadă”, de la Piatra Neamț.

 

 

Cea de-a treia ediție a festivalului se va desfășura în perioada 17 – 19 februarie, pe pîrtia de ski din Piatra Neamț. Iubitorii sporturilor de iarnă pot participa la concursuri de schi alpin – probă de slalom uriaș, snowboard – slalom paralel și concursuri pe zăpadă adresate publicului larg.

La concursul de ski și snowboard vor exista șase categorii de concurenți, înscrierile făcîndu-se separat: mini (pînă la 7 ani), I (8-12 ani), II (13-17 ani), III (18-23 ani), IV (24-39 ani) și V (plus 40 de ani). Cea mai așteptată zi a festivalului va fi cea destinată publicului larg. Duminică, 19 februarie, va fi ziua jocurilor pe zăpadă, iar între orele 10.00 și 16.00 se va organiza pe pîrtie și un bal mascat. La balul mascat se vor acorda patru premii: ski-pass de o zi, o cină romantică la restaurantul Popasul Haiducilor (la categoria cuplu), produse furnizate de ceilalți parteneri, dar și premiul pentru cel mai original costum.

Jocurile pe zăpadă se vor desfășura la baza pîrtiei, între orele 10.00 – 14.30. Concurenții vor merge schiuri cu oul în lingura de lemn, vor participa la trasul sforii sau vor juca hochei cu măturoaie. Cîștigătorii vor fi premiați cu produse furnizate de partenerii evenimentului.


COMENTARII

WORDPRESS: 0
error: Content is protected !!