Dispărut după ce a plecat la colindat

În ziua de 26 decembrie, în jurul orei 12.00, poliţiştii Postului de Poliţie Hangu au fost sesizaţi despre faptul că un minor în vârstă de 15 ani, Claudiu Constantin Samoilă, a plecat de la domiciliul bunicilor săi din comuna Hangu, în seara zilei de 24 decembrie, şi nu s-a mai întors. În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că minorul a fost învoit, din data de 19 decembrie, din cadrul unui centru de ocrotire socială din Piatra Neamţ, pentru a sta la locuinţa bunicilor săi în perioada sărbătorilor de iarnă. Astfel, în seara zilei de 24 decembrie, în jurul orelor 17.00, minorul a plecat de la locuinţa bunicilor, motivând că merge la colindat, însă nu a mai revenit la domiciliu până în prezent. Poliţiştii au scotocit împrejurimile, sprijiniţi şi de alte forţe locale, au verificat locurile frecventate de minor şi continuă căutările pentru identificarea acestuia.

Semnalmentele persoanei dispărute: înălţime 1,68 metri, greutatea de aproximativ 60 de kilograme, păr şaten tuns scurt, ochi albaştri. La data dispariţiei, minorul era îmbrăcat cu hanorac de fâş de culoare verde, cu glugă, pantalon tip jeans de culoare albastru şi era încălţat cu ghete tip adidas de culoare neagră.

Cetăţenii care pot oferi orice date care să conducă la găsirea minorului sunt rugaţi să apeleze gratuit 112 ori 166.000 sau să se adreseze imediat celei mai apropiate unităţi de poliţie.


COMENTARII

WORDPRESS: 0