Discuții despre problemele locale între prefect și primarii din Cordun și Trifești

Discuții despre problemele locale între prefect și primarii din Cordun și Trifești

Dimensiune text

 

La începutul acestei săptămâni, prefectul judeţului Neamţ, George Lazăr, a continuat vizitele în teren în localitățile din județ, la Trifești și Cordun, cu scopul unei colaborări deschise între Instituția Prefectului județului Neamț și acestea. Prefectul județului a declarat, la începutul mandatului său, că dorește să faciliteze dialogul între autoritățile locale și responsabilii din administrația publică centrală, motiv pentru care se efectuează săptămânal vizite în comunitățile locale, arată un comunicat al Prefecturii Neamț.

În cadrul întâlnirilor din data de 28 ianuarie, s-au abordat ca teme principale de discuție modernizarea infrastructurii rutiere, extinderea rețelei de apă și canal, alocarea de microbuze școlare, cât și oportunitatea dezvoltării proiectelor cu finanțare europeană. S-a mai discutat despre posibilitatea realizării unei săli de sport în comuna Cordun, pentru tinerii din comunitate. La discuție au participat primarii celor două comune, viceprimarii, consilierii locali, secretarii localităților, precum și cetățeni interesați de probleme discutate.

„Voi susține solicitările primarilor în procesul lor de materializare și voi contribui cu sprijin în dezvoltarea investițiilor și a contractelor de finanțare. Am avut plăcerea să găsesc în aceste comune echipe unite la nivelul conducerii, ce au ca scop performanța în administrație, prin creșterea numărului de investiții și proiecte dedicate comunității”, a declarat prefectul George Lazăr.

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0