Directorul Spitalului Roman face meniul bolnavilor

Dimensiune text

Calitatea hranei bolnavilor la Spitalul Municipal de Urgenţă Roman continuă să fie o problemă care dă bătăi de cap conducerii instituţiei.

Ca o primă măsură de a îmbunătăţi calitatea hranei, medicul Cătălina Pălăncianu, managerul spitalului, a promis că, împreună cu directorul de îngrijiri, Elena Chirilă, şi cu medicul epidemiolog al spitalului, se va ocupa de calitatea mâncării din spital, în sensul că va alcătui meniul bolnavilor. „Eu sper ca, prin eforturile conjugate ale conducerii spitalului şi ale Primăriei Roman, să îmbunătăţim calitatea hranei. Peste noapte nu putem rezolva totul, dar cred că se pot găsi soluţii şi pentru această problemă”, a apreciat preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, Culiţă Tărâţă, aflat în vizită de lucru la Spitalul Roman. „Conducerea spitalului trebuie să fie foarte atentă la achiziţiile de alimente din această toamnă, mai ales că a fost o recoltă bună. Trebuie să avem grijă ca sumele alocate pentru hrană să fie bine gestionate, astfel încât să putem asigura hrană mai bună bolnavilor”, a precizat primarul Laurenţiu Dan Leoreanu.



COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • andra 7 ani

    De asta e asa buna mancarea in spital?! De regim pentru diabetici nici nu se pune problema, cartofi si orez la greu, alimente ce sunt interzise diabeticilor. Cei care suntem din oras mai avem noroc, ca ne mai aduc mancare de acasa. Dar cei care sunt din alte localitati si la care nu vine nimeni, oare cum supravietiuesc in spital?! Cum sa se refaca un bolnav cu asa meniu?! Sper sa vina vremuri mai bune, ceea ce nu prea cred…