Directorii de şcoli dau interviu la ISJ

Dimensiune text

Luni, 2 septembrie, şi marţi, 3 septembrie, este programată evaluarea anuală a directorilor de şcoli şi a inspectorilor şcolari. Conducerea ISJ apreciază că nu toţi au avut o activitate de „Foarte bine”.

Directorii şcolilor din judeţ şi inspectorii din cadrul Inspectoratului Școlar Judeţean Neamţ sunt aşteptaţi luni, 2 septembrie, şi marţi, 3 septembrie, în faţa Consiliului de Administraţie al Inspectoratului Școlar Judeţean Neamţ, pentru „a da socoteală” asupra activităţii desfăşurate în anul şcolar 2012 – 2013. Discuţia faţă în faţă a fost precedată de completarea raportului de activitate şi a fişei de autoevaluare, care au fost studiate deja de către inspectorii din departamentul de management. Chiar dacă se anunţă două zile foarte aglomerate, în care, conform programării, niciun director nu ar avea mai mult de câteva minute în faţa comisiei, conducerea inspectoratului şcolar anunţă că evaluarea nu va fi o simplă formalitate.

„Sunt directori care au lucrat foarte bine şi cărora nu ai ce să le reproşezi, dar sunt şi situaţii în care va fi necesară o discuţie mai  amplă cu directorul, pentru a lămuri unele disfuncţionalităţi survenite în timpul anului şcolar. Cu siguranţă, nu toţi directorii vor avea la final punctajul corespunzător pentru a obţine calificativul «Foarte bine»”, a spus inspectorul şcolar general Viorel Stan.

Calificativele mai slabe de „Foarte bine” obţinute de managerii unităţilor de învăţământ din Neamţ ar reprezenta o premieră: cel puţin în ultimii cinci ani, toţi directorii au primit calificative maxime. Programarea audierii directorilor la începutul săptămânii viitoare ar putea întârzia numirea oficială în funcţie a directorilor nou-numiţi în funcţia de conducere de la 1 septembrie.COMENTARII

WORDPRESS: 4
 • un citizen 7 ani

  Pe Stan cine-l evalueaza?

 • mama Omida 7 ani

  Daca sunt pusi directorasii cu voia ta domnule inspector cum sa le dai mai putin de fb?
  Nu suntem chiar toate cadrele nestiiutoare………………………….

 • alt cetatean 7 ani

  Sunt sigur ca preotesele si invatatoarele PARDON , PROFESOARELE DE primar vor lua ffffffffffffffffffffff B , ca doar au dat o bineeeeeeeeeeeeeeeee.

 • Leana' 7 ani

  FOSTA DIRECTOAREA DE LA BALUSESTI CEA CARE A IESIT CU SUTURI ….CE CALIFICATIV VA AVEA…SAU BAGAM SUB PRES…