Directori noi pentru şcoli din zona Roman, de la 1 septembrie

Directori noi pentru şcoli din zona Roman, de la 1 septembrie

 

profesori-cancelarie-catalog1În şedinţele Consiliului de Administraţie al Inspectoratului Școlar Judeţean Neamţ, din data de 16 august şi 29 august, au fost avizate modificări în structurile de conduceri ale unor unităţi de învăţământ din judeţul Neamţ, dintre care şapte din zona Roman, începând cu 1 septembrie.

Astfel, la Școala Gimnazială Barticeşti, din comuna Boteşti, Viorica Lucescu o înlocuieşte în funcţia de director pe Geanina Nichituş. La Școala Gimnazială din comuna Boghicea, Eugen Mihai o înlocuieşte în funcţia de director pe Elena Mihai. La Doljeşti, ca urmare a transformării Școlii Gimnaziale Doljeşti în structură a Școlii Gimnaziale „Gheorghe Pătraşcu” din Buruieneşti, a apărut o funcţie de director adjunct, în care a fost numită Elena-Roxana Neculai. La Școala Gimnazială Dulceşti, Mihai Marinel Țurcanu o înlocuieşte în funcţia de director pe Rodica Popa. La Școala Gimnazială Băluşeşti, comuna Icuşeşti, Petru Cimpoeşu o înlocuieşte în funcţia de director pe Adriana Mihaela Asaftei. La Școala Gimnazială Ion Creangă, Ana Tamaş o va înlocui în funcţia de director pe Elena Prichici; de asemenea, la Școala Gimnazială Ion Creangă, dispare, de la 1 septembrie, funcţia de director adjunct.

La Roman, Liceul cu Program Sportiv va avea, de la 1 septembrie, un nou director, în persoana fostului director adjunct, Ioan Popa, care îl va înlocui pe Petrică Sandu. Noul director adjunct al LPS Roman va fi Judit Găină. La Școala „Mihai Eminescu” din Roman, noul director adjunct va fi, din septembrie, Alexandru Lezeu, care îl va înlocui pe Dumitru Ouatu.

„Numirea în funcţia de director, respectiv director adjunct se va face până la organizarea concursului pentru ocuparea acestei funcţii, dar nu mai târziu de 31 august 2017”, a afirmat inspector şcolar Elena Preda, din cadrul ISJ Neamţ.

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0