Directori de școli salvați de alegeri

Dimensiune text

Toți cei 31 de directori și directori adjuncți de școli a căror numire în funcție expira la sfârșitul lunii noiembrie sau începutul lunii decembrie 2012 vor rămâne în funcție.

 

 

Prelungirea mandatului nu este determinată neapărat de calitățile de manageri ale acestora, ci de conjunctura politică. „Nu aș vrea ca eventualele schimbări să fie interpretate ca revanșe de natură politică”, a spus inspectorul școlar general Viorel Stan.

Aceasta nu înseamnă, însă, că activitatea acestora nu va fi analizată și că își vor păstra posturile până la sfârșitul anului școlar. Printre cei care tocmai au primit din nou mandat la conducerea școlilor se află Cristina Violeta Mihai, de la Școala Boghicea, Gheorghe Curpăn, de la Școala „Gheorghe Pătrașcu” din Doljești, Maria Tereza Butnariu, de la Școala Barticești – Botești, Elena Antăl, de la Școala Bălușești, Alexandru Onel, director adjunct la Liceul Tehnologic „Vasile Sav”, Liliana Gligor și Ioana Ciobanu, director și director adjunct la Liceul Teoretic „Vasile Alecsandri” din Săbăoani, Angela Cârlescu, de la Școala Stănița, și Magdalena Gheorghiță, de la Clubul Copiilor din Roman.


COMENTARII

WORDPRESS: 2
  • cetatean 7 ani

    Da domnule inspector dar ceilalti directori OARE cum au fost numiti ? TOT POLITIC haideti fiti macar un minut cinstit.

  • EU 7 ani

    Da dar nu se vede ca stau sub aripa protejarii si se cred mari .