Prima paginăSanatate

Director nou la azilul din Roman

Director nou la azilul din Roman

Dimensiune text

 

azil batrani complex centrul de ingrijire si asistentaAzilul de bătrâni de pe strada Veronica Micle, aflat în subordinea Consiliului Judeţean Neamţ, îşi va schimba conducerea, conform unui proiect de hotărâre înaintat consilierilor judeţeni.

După ce a condus Complexul de Servicii pentru Persoane Adulte cu Handicap Roman timp de mai bine de nouă ani, medicul Livia Mihailovici, directorul azilului, urmează a se pensiona. În acest sens, conducerea Consiliului Judeţean a decis numirea, pe o perioadă determinată, a medicului Cristina Cristea în funcţia conducere, cu toate beneficiile prevăzute de funcţie şi legislaţie. Cristina Cristea este şef al Biroului de Asistenţă pentru Persoane cu Handicap din cadrul Azilului, fiind absolventă a Facultăţii de Medicină – specializarea medicină de familie, cu o vechime în domeniul serviciilor sociale de aproape 14 ani. Preluarea funcţiei de director ar urma să se facă pe 20 septembrie, atunci când Livia Mihailovici va ieşi la pensie, până la organizarea unui nou concurs, dar nu mai târziu de 31 decembrie 2016.

Decizia de numire trebuie aprobată de consilierii judeţeni, iar dezbaterea acestui proiect va avea loc în şedinţa extraordinară programată pentru ziua de luni, 19 septembrie, ora 11.00.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0