Prima paginăSocial

Direcția 5, în concert la Roman în luna noiembrie

Direcția 5, în concert la Roman în luna noiembrie

Dimensiune text

 

Formația Direcția 5 va susține în această lună un concert în municipiul Roman, au anunțat joi membrii formației pe pagina de socializare. Concertul va prezenta ultimul material discografic al formației, „Muzica, flori și poezie”, lansat la începutul acestui an, alături de solista Alina Crișan – Alinka, și va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor, vineri, 29 noiembrie, de la ora 19.30.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Diverta, Cărturești, Muzica, IQ BOX, Uman. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară, precizează organizatorii. Biletele de la concertul de la Roman costă între 70 și 110 lei, în funcție de locul din sală.

Formația Direcția 5 și-a început drumul în muzică românească în 1991, cu o altă componență şi cu un prim album „La vulturul de mare cu peştele în ghiare”, apoi urmează o lungă istorie muzicală, ce face ca Direcţia 5 să fie recunoscută şi apreciată chiar şi peste hotare. În cei 28 de ani de activitate, Direcţia 5 a lansat peste 20 de albume şi zeci de piese, singuri sau alături de nume de referinţă din muzica românească – Lidia Buble, Andreea Bănica, Loredana Groza, Paula Seling şi mulţi alţii.

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0