Articol publicat în data de: mar, 26 Iul 2016Diplome pentru angajaţii din Armată care au sprijinit municipiul Roman

 

diplome armata leoreanu 3Marţi, 26 iulie, cu ocazia primei şedinţe ordinare a noului Consiliu Local, conducerea Primăriei Roman a oferit, ca semn de recunoaştere, o diplomă şi o plachetă unor reprezentanţi ai Armatei, cei care, de-a lungul ultimilor ani, s-au implicat activ în viaţa comunităţii.

Astfel, în plenul şedinţei, a fost acordată o diplomă de recunoştinţă şi o plachetă plutonierului adjunct Gheorghe Bugan, precum şi colonelului Virgil Constantin Ciugudean, şeful de Stat Major al Bazei 3 Logistică „Zargidava”. Ambele diplome au fost preluate de Gheorghe Budan, cel care a anunţat că ar fi onorat, la împlinirea vârstei de 65 de ani, când se va pensiona, să fie la fel de apreciat de autorităţile locale. Colonelul Virgil Constantin Ciugudean nu a putut fi prezent la eveniment, însă mulţumirile din partea comunităţii îi vor fi transmise, alături de însemnele municipiului Roman.

Pe lângă implicarea activă în viaţa comunităţii, celor doi le-au fost recunoscute meritele şi pentru faptul că au fost alături de autorităţi şi cetăţeni în timpul inundaţiilor din ultimii ani, fiind, de altfel, răsplătiţi şi de conducerea Diviziei 2 Infanterie „Getica”.

 

 

Lasă un comentariu

XHTML: Html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>