Diplome pentru angajaţii din Armată care au sprijinit municipiul Roman

Diplome pentru angajaţii din Armată care au sprijinit municipiul Roman

 

diplome armata leoreanu 3Marţi, 26 iulie, cu ocazia primei şedinţe ordinare a noului Consiliu Local, conducerea Primăriei Roman a oferit, ca semn de recunoaştere, o diplomă şi o plachetă unor reprezentanţi ai Armatei, cei care, de-a lungul ultimilor ani, s-au implicat activ în viaţa comunităţii.

Astfel, în plenul şedinţei, a fost acordată o diplomă de recunoştinţă şi o plachetă plutonierului adjunct Gheorghe Bugan, precum şi colonelului Virgil Constantin Ciugudean, şeful de Stat Major al Bazei 3 Logistică „Zargidava”. Ambele diplome au fost preluate de Gheorghe Budan, cel care a anunţat că ar fi onorat, la împlinirea vârstei de 65 de ani, când se va pensiona, să fie la fel de apreciat de autorităţile locale. Colonelul Virgil Constantin Ciugudean nu a putut fi prezent la eveniment, însă mulţumirile din partea comunităţii îi vor fi transmise, alături de însemnele municipiului Roman.

Pe lângă implicarea activă în viaţa comunităţii, celor doi le-au fost recunoscute meritele şi pentru faptul că au fost alături de autorităţi şi cetăţeni în timpul inundaţiilor din ultimii ani, fiind, de altfel, răsplătiţi şi de conducerea Diviziei 2 Infanterie „Getica”.

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0