Prima paginăRoman

Diplome pentru angajații CARP Roman

Dimensiune text

Cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vîrstnice, sărbătorită pe 1 octombrie, Federația Națională „Omenia” a Caselor de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din România a făcut o surpriză foștilor și actualilor angajați ai Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) Roman.

 

 

Federația a acordat șase diplome de onoare și șase diplome de excelență celor care au desfășurat și desfășoară o activitate în slujba membrilor CARP din Roman. 12 persoane, de la șofer la contabil și cenzor, au primit aprecierea din partea forului superior. Cele șase diplome de onoare au fost acordate lui Cornel Butnaru, Eugen Ilioi, Nicolae Mihăilescu, Maria Ciomîrtan și Gheorghe Bălăiță. Diplome de excelență și suma de 100 lei au primit Constantin Mitocaru, Gheorghe Stoian, Aurica Sevastre, Iancu Zamfirescu, Saveta Marcovschi și Dima Jenița.
Aceste diplome vin să încununeze o activitate îndelungată pe care aceste persoane au desfășurat-o în cadrul instituției ca angajați, cît și ca membri CARP„, a precizat inginer Ioan Vlăduț (foto), președintele CARP din Roman.COMENTARII

WORDPRESS: 0