Diandra Bancu este noua voce a Romanului

Dimensiune text

Ea a câştigat concursul „Vocea Romanului” interpretând o piesă din celebrul film „Up in the Air”, cu ajutorul paharelor.

Sâmbătă seara, în restaurantul pub Casa Veche a avut loc finala celei de-a treia ediţii a concursului „Vocea Romanului”. După ce au trecut de semifinale, Marius Petrea, Maria Mădălina Ciobanu, Roxana GhiuzanDiana IosubDaria Ștefana StoleruAlexandra Moscu, Ioana Mîrţi, Magda Udrea, Diandra BancuEmanuela Cuvinciuc, Ana Maria Piţa şi Georgiana Pâslaru au fost cei 12 finalişti care s-au întrecut în talent, pentru a câştiga marele trofeu.

voce 02Diandra Bancu, în vârstă de 12 ani, care s-a făcut remarcată şi la concursul „Next Star”, a fost cea care a câştigat trofeul „Vocea Romanului” şi a câştigat premiul de 1.500 de lei. Diandra a interpretat o piesă din celebrul film „Up in the Air” cu ajutorul paharelor.

Locul I a fost ocupat de Ana Maria Piţa, în vârstă de 16 ani, elevă la Colegiul Naţional „Roman-Vodă” (CNRV). Ioana Mîrţi, cea care a câştigat numeroase concursuri la nivel naţional şi care a participat şi ea la emisiunea „Next Star”, a ocupat locul II, iar locul III i-a revenit Dariei Ștefana Stoleru, în vârstă de 11 ani, elevă la CNRV.

Favorita publicului a fost Alexandra Moscu, de 16 ani, elevă la Colegiul Tehnic „Petru Poni”. Ea a obţinut premiul de popularitate, în valoare de 500 de lei.

Preşedintele juriului a fost Doru Alexandru, directorul artistic al trupei Teatrului Municipal Roman şi consilier local. Ceilalţi membri din juriu au fost Aldo Pellegrini – solistul trupei Jackpot Band, Alexandru Mihăluţ – solistul trupei A’live Band Bucureşti, Laura Gârbea – vocea Romanului din 2014, Andrei Zamfiroi – organizatorul concursului, Loredan Șuhan – sponsorul principal al evenimentului şi administratorul Casa Veche Roman, Ionela Mardare – solistă, Dan Vasiliu – jurnalist, Constantin Cudalb – consilier al primarului Romanului, Andrei Clapa – cunoscut ca Dj Casper şi Neamţu – jurnalist.


COMENTARII

WORDPRESS: 0