„Dialogul științelor”, o manifestare dedicată invențiilor elevilor romașcani

„Dialogul științelor”, o manifestare dedicată invențiilor elevilor romașcani

 

Miercuri, 17 mai, cu ocazia Zilei Educaţiei din cadrul manifestărilor prilejuite în această săptămână de Zilelele Municipiului Roman, în parcarea din faţa Primăriei municipiului Roman s-a desfăşurat evenimentul „Dialogul ştiinţelor”, prilej cu care elevii de la şcolile şi liceele din oraş şi-au putut expune creațiile si invențiile realizate de către ei.

Primăria municipiului Roman le-a pus la dispoziție unităților de învățământ cele necesare pentru ca elevii să se poată mândri cu propriile realizări. Timp de aproape opt ore, elevii și profesorii coordonatori și-au prezentat invențiile, cum ar fi produsele de panificație pregătite la Colegiul Tehnic „Danubiana”, dar și obiecte ce au ca bază de funcționare fizica sau simțul artistic.

„Primarul Lucian Micu a vizitat toate standurile şi a discutat cu elevii şi profesorii coordonatori. Printre invitaţii acestui eveniment s-a numărat şi un grup de elevi şi cadre didactice din Suedia, Lituania şi Turcia, parte dintr-un proiect Erasmus derulat de Colegiul Tehnic «Petru Poni». Delegaţia a fost invitată să facă şi un tur al clădirii administrative, iar primarul Lucian Micu le-a înmânat invitaţilor însemnele municipiului”, se arată pe pagina de Facebook a Primăriei municipiului Roman.

 

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • O inititiva extraordinara. Felicitari organizatorilor dar mai participantilor.