Prima paginăSocial

Dezbateri academice pentru liceeni, organizate la Roman

Dezbateri academice pentru liceeni, organizate la Roman

Dimensiune text

 

Asociația Tineretul ONU din România – Filiala Iași (Club Roman) organizează, în perioada 15-17 septembrie, ediția a II-a a proiectului UNY Open. Evenimentul va avea loc la Colegiul Național „Roman-Vodă”.

UNY Open este o competiție de dezbateri academice dedicată liceenilor, care își propune să aducă în municipiul Roman peste 100 de tineri și adulți din toată țara, având teme de actualitate și de interes pe domeniile culturale, economice, politice și sociale. Și administrația publică locală va sprijini acest proiect, după ce consilierii locali au aprobat un sprijin de 3.000 lei pentru cazarea arbitrilor competiției, costurile întregii manifestări depășind 100.000 de lei.

Tot membrii Un Youth organizează, pe 8 septembrie, la Lion Pub, o seară de karaoke. „Karaoke Night este un eveniment caritabil prin intermediul căruia dorim sa promovam atât distracţia şi voia bună, cât şi dreptul la cunoaştere. Totodată, în cadrul acestui proiect se va desfăşura o strângere de fonduri pentru YouthFest – un proiect caritabil, prin care sunt strânse tinerele talente din oraşul Roman”, anunță tinerii pe pagina evenimentului.

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0