Prima paginăLifestyle

Despre UNGHII… în culori

Dimensiune text

Unghiile captează priviri și ne dezvăluie personalitatea!

 

 

O manichiură perfectă în funcție de forma degetelor

Dacă aveți mîinile mici cu degetele subțiri și unghiile înguste vi se potrivește forma ovală, iar lungimea unghiilor poate fi peste medie.

Dacă aveți degetele lungi și subțiri, optați pentru o lungime medie, forma pătrată, eventual rotunjiți puțin colțurile.

Degetelor scurte și groase li se potrivește forma ovală și lungimea peste medie pentru a crea impresia de alungire.

Dacă aveți degetele scurte și unghiile late, alegeți forma rotundă, fără colțuri și scurte.

În ceea ce privește culoarea unghiilor, în sezonul toamnă-iarnă se recomandă folosirea nuanțelor închise, cum ar fi: bleumarin, burgundy, verde, albastru sau violet, iar în sezonul cald, primavară-vară, nuanțe vesele, calde: roz, corai, fuchsia, galben, verde intens, turcoaz, albastru electric. Bineînțeles, oja roșie este o alegere potrivită pentru orice sezon și moment al zilei, alături de manichiura french. Dacă vă place să ieșiți puțin din tipare, folosiți cu încredere culorile metalizate în sezonul rece și nuanțele neon pe timpul verii.

Am vorbit puțin despre tendințe în culori, dar întotdeauna trebuie să le adaptăm stilului nostru și să le aplicăm doar pe acelea care ni se potrivesc.

Daca aveți pielea albă este indicat să vă alegeți nuanțe de roz pal sau roșu pentru a vă evidenția unghiile. Nuanțele portocaliu, auriu, verde deschis sau negru nu vă avantajează.

Dacă aveți pielea medie folosiți cu încredere nuanțe roz aprins, violet sau puteți opta pentru culori naturale (nude).

Dacă aveți pielea închisă sau bronzată, cea mai bună alegere sînt ojele sidefate, metalizate în nuanțe de albastru metalic, argintiu, negru.

 

 

În funcție de stilul dvs, de activitatea de zi cu zi și de vestimentație, puteți opta pentru diverse tipuri de manichiură… mai multe detalii… în articolul următor.

COMENTARII

WORDPRESS: 0