„Descoperă Romanul”, noul film oficial pentru prezentarea orașului, realizat de MV Production. VIDEO

„Descoperă Romanul”, noul film oficial pentru prezentarea orașului, realizat de MV Production. VIDEO

Dimensiune text

 

 

De la finalul acestui an, municipiul Roman are un nou film oficial de prezentare. Realizat sub genericul „Descoperă Romanul”, filmul de puțin peste patru minute a fost realizat într-o perioadă de peste nouă luni de partenerii Ziarului de Roman din cadrul cunoscutei echipe de proiecte media din Roman, MV Production. Clipul a fost realizat în două variante, în limbile română și engleză.

Noul clip al Romanului a fost prezentat oficial de primarul Lucian Micu joi, 20 decembrie, cu ocazia ultimei conferințe de presă susținută cu mass-media locale în acest an, prilej cu care membrii echipei MV Production, Valentin Trifan și Mihai Aruxandei, au primit aprecierile primarului, precum și diplome de recunoștință pentru munca gratuită depusă cu ocazia realizării acestui film, dar și pentru alte proiecte adresate municipalității.

Mihai Aruxandei și Valentin Trifan

„Pe parcursul anului 2018, am muncit pentru a desfășura cât mai multe activități și pentru a implementa proiecte benefice pentru comunitatea noastră. În paralel, am surprins câteva din imaginile reprezentative din oraș, pentru ca Romanul să aibă un film de prezentare care să cuprindă cât mai multe dintre aspectele frumoase ale orașului nostru. Doi oameni și-au pus talentul și cunoștințele în a evidenția frumusețea Romanului. Au făcut lucrul acesta gratuit, de aceea îi mulțumesc pentru implicare echipei de la MV Production, le mulțumesc pentru inspirație lui Valentin Trifan și Mihai Aruxandei și sper să apreciați și dumneavoastră munca lor. Vă invit să priviți imaginile cu ochi buni, dar critici, și cu mintea deschisă, iar oriunde ne poartă viața să putem spune întotdeauna: «Sunt mândru că sunt romașcan!» Pe site-ul Primăriei municipiului Roman, în secțiunea Descoperă Romanul, veți găsi varianta filmului în limba română, dar și pe cea în limba engleză – pe care o vom utiliza pentru a promova orașul nostru la nivel internațional!”, a transmis primarul Lucian Micu.

Cele două versiuni ale clipurilor, în limba română, respectiv în limba engleză, sunt disponibile la aceste linkuri: link 1, link 2.

 

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 2
  • dan 2 ani

    Bravo! Frumos material informativ!

  • solidar 2 ani

    Spuneti adevarul oamenilor, e frumos filmul si te face sa visezi dar in realitate orasul e trist si invechit, intre smecheri si baietii de pe strada 9… e foarte fain!