Deputatul USR Iulian Bulai și-a publicat rapoartele de activitate

Deputatul USR Iulian Bulai și-a publicat rapoartele de activitate

Dimensiune text

 

 

Parlamentarul nemțean Iulian Bulai a publicat joi, 17 ianuarie, raportul de activitate ca deputat USR pentru sesiunea de toamnă, septembrie 2018 – ianuarie 2019. Spre deosebire de precedentele rapoarte, la finalul acestei sesiuni, Iulian Bulai a publicat un raport separat și pentru activitatea pe care a desfășurat-o în cadrul Biroului Permanent al Camerei Deputaților ca secretar, funcție pe care a dobândit-o la începutul lunii septembrie. Mandatul de secretar al Camerei Deputaților se încheie la finalul acestei sesiuni parlamentare, iar Iulian Bulai a anunțat că nu va candida pentru un nou mandat.

„Transparența și lucrul bine făcut sunt două valori fundamentale pentru mine. Este dreptul cetățenilor să știe cu ce mă ocup în Parlamentul României și este obligația mea să vă informez asupra activității mele. Așa cum v-am obișnuit până acum, am adunat la un loc cele mai multe dintre activitățile pe care le-am desfășurat în timpul ultimei sesiuni parlamentare, noutatea acestui an fiind că am avut și un mandat de secretar al Camerei Deputaților din partea USR. Le mulțumesc nemțenilor pentru susținere și sper ca ei să găsească importante activitățile desfășurate de mine ca parlamentar de opoziție”, a precizat Iulian Bulai, deputat USR Neamț.

Cele două rapoarte pot fi consultate on-line, accesând următoarele linkuri:

Primul raport – activitatea ca deputat: https://spark.adobe.com/page/a0uv5XeN5H8ZJ/. Al doilea raport – activitatea de secretar al Camerei Deputaților: https://spark.adobe.com/page/fLaRQgidwqHym/.

Iulian Bulai,
Deputat USR de Neamț

Comunicat de presă

 

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0