Prima paginăPolitica

[VIDEO] Deputatul USR Iulian Bulai acuză că a fost bruscat de colegii săi parlamentari

[VIDEO] Deputatul USR Iulian Bulai acuză că a fost bruscat de colegii săi parlamentari

Dimensiune text

 

Bătălia politică în proiecte, idei, soluții și reușite s-a transformat, în câteva zile, într-una despre filmulețe din ce în ce mai caraghioase – din punct de vedere al alegătorului care are alte așteptări de la cei pe care i-a votat – cu imagini postate și distribuite haotic pe paginile de socializare, însoțite, evident, de comentariile fanilor sau „postacilor”.

Luni, șirul „dezvăluirilor” din Parlamentul României a debutat cu deputatul PSD de Neamț Alexandru Rotaru, care a lansat în spațiul virtual câteva secvențe cu un senator de la USR ce părea să ațipească în timpul ședinței. Marți, a venit „replica” din partea deputatului USR de Neamț Iulian Bulai, care, în timp ce-și filma colegii PSD-iști care au părăsit sala de ședințe în timpul discursului președintelui Iohannis, acuză că a fost bruscat de parlamentarii de la Putere.

Filmulețele, ambele, au făcut imediat înconjurul lumii virtuale, fiind preluate și de televiziunile centrale, dar și de Ziarul de Roman, noi din dorința de a prezenta activitatea parlamentarilor. La fel ca în cazul imaginilor postate de Alexandru Rotaru, nu putem spune cu siguranță că senatorul USR dormea de-a binelea, cum nici nu putem spune cu aceeași siguranță că imaginile difuzate de Iulian Bulai arată că acesta a fost bruscat de colegii săi. Fiecare dintre cei doi tineri parlamentari din Neamț are dreptul să filmeze într-un spațiu public, așa cum este Parlamentul României, iar cititorii noștri pot singuri și au dreptul să tragă concluziile din imaginile pe care noi le difuzăm, pentru corecta informare.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 5
 • Romascan 4 ani

  Așteptăm iniative parlamentare de la toți deputații de Neamt. Ne-am saturat sa ajungem in centrul atenției pentru lipsa de maturitate a deputaților trimiși.
  Este dreptul lui să filmeze, după cum este dreptul celorlalți de a părăsi sala. Amuzant este că îi întreabă pe ceilalți de ce sunt pe hol când și el este în aceeași situație.
  În două zile am apărut două filme. Mă întreb care au fost propunerile celor 2 tineri parlamentari la adoptarea bugetului? Asta e întrebare serioasa! Luptați pentru Roman și lăsați copilăriile! Sunteți penibili!

 • IMI PARE RAU DAR NICI DL BULAI NU ARE UN TON PREA PACIFIST IN ABORDARE CHIAR DACA AIA TREBUIAU SA STEA IN SALA CA DAIA PRIMESC LEFURI SI INDEMNIZATII DE SPARLAMENTARI

 • La ce școli a învățat asemenea metode?
  Da,penibil.
  Teatru de doi bani .

 • Vai de capul lui de parlamentar!!!Un obraznic,un tupeist,fara educatie,ca de fapt toti USRistii,nesimtitii,care dorm in parlament si la propriu si la ,,figurat,in banci,habar nu au ce este cu ei!!!!Uitati-va nu mai ce figuri de tampi au,cu sunt imbracati,,,,niste caricaturi,care fac de ras Parlamentul Romaniei.

 • Ma bucura cumpatarea din articol ”nu putem spune cu siguranta”, ea depaseste prin raritate lipsa de rigurozitate ”bruscat de parlamentarii” (caci deputatul IB indica pe facebook ”mi-am luat-o bine de la unii parlamentari”) obisnuita la mass-media.