Prima paginăPolitica

Deputatul Laurențiu Leoreanu, după doi ani de mandat: „Consider că am reprezentat cu succes interesele romașcanilor și nemțenilor”

Deputatul Laurențiu Leoreanu, după doi ani de mandat: „Consider că am reprezentat cu succes interesele romașcanilor și nemțenilor”

Dimensiune text

 

 

Joi, 21 februarie, în cadrul unei conferințe de presă, deputatul PNL de Neamț Laurențiu Leoreanu, vicepreședinte al PNL, a prezentat bilanțul activității la doi ani de mandat în Parlamentul României.

„Raportul de activitate detaliat în continuare se referă la primii doi ani din mandatul de patru ani pe care mi l-au acordat nemțenii pentru a-i reprezenta, în calitate de deputat, în Parlamentul României. Consider că am fost implicat și activ în activitatea din legislativ, din plen și din comisii și am reprezentat cu succes, în Parlamentul României și interesele romașcanilor și nemțenilor. De asemenea, m-a onorat alegerea în funcția de vicelider al Grupului Parlamentar PNL, pe lângă poziția deja deținută de vicepreședinte PNL pe domeniile administraţie, ordine publică, siguranţa cetăţeanului, fonduri europene şi dezvoltare regională. Voi continua să îmi îndeplinesc în continuare cu responsabilitate atribuțiile și ușa mea vă este mereu deschisă!!”, a afirmat deputatul Laurențiu Leoreanu, la începutul raportului de activitate.

Documentul prezentat joi de deputatul Laurențiu Leoreanu poate fi consultat mai jos sau poate fi accesat la acest link.

 

 

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0