[VIDEO] Deputatul Laurențiu Leoreanu: „Autostrada Unirii a rămas ancorată în zona de totală incompetență a actualei Guvernări!”

[VIDEO] Deputatul Laurențiu Leoreanu: „Autostrada Unirii a rămas ancorată în zona de totală incompetență a actualei Guvernări!”

Dimensiune text

 

Am susținut, de la tribuna Camerei Deputaților, o nouă declarație politică legată de situația infrastructurii rutiere din România, dar mai ales despre situația „Autostrăzii Unirii”, care, iată, la aproape un an de la promulgarea legii ce viza realizarea ei, a rămas ancorată în zona de totală incompetență a actualei Guvernări!

Când încep lucrările la autostrada Iași – Tg.Mureș?

Când vor conta interesele românilor din această zonă – a Moldovei – regiune uitată sau tratată cu dispreț total de actual guvernare?

Ne-am săturat de autostrăzi desenate frumos folosind creioane colorate, doar pentru a încerca să ne ia ochii și apoi pierdute prin sertare!

Ministrul Răzvan Cuc și Premierul Dăncilă trebuie să înțeleagă, dacă au această capacitate, că infrastructura rutieră din Moldova nu e un moft, iar autostrada care să unească estul de vest este VITALĂ din perspective dezvoltării economice, chiar a supraviețuirii acestor locuri!

Dacă cei de la PSD nu au capacitatea de a realiza aceste investiții, după cum au arătat în mulții ani de guvernare, atunci e cazul să plece și să îi lase pe alții mai atenți la nevoile REALE și de perspectivă pentru Moldova și pentru România!

Laurențiu Dan Leoreanu,
Deputat PNL de Neamț

Declarație de presă

 

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0