Deputatul Alexandru Rotaru: România are nevoie de investiții în autostrăzi pentru a se dezvolta

Deputatul Alexandru Rotaru: România are nevoie de investiții în autostrăzi pentru a se dezvolta

Dimensiune text

 

 

„Marți, 23 octombrie, în cadrul Comisiei pentru Transporturi și Infrastructură, proiectul de Lege privind aprobarea obiectivului de investiții Autostrada Iași – Târgu Mureș (PLx 557/2017) a primit un raport de adoptare cu unanimitate de voturi.

Suntem în an Centenar, iar Autostrada Unirii este fără doar și poate un obiectiv de strategie, pentru că, pe lângă regiunea Moldovei din nord-estul României, aceasta deservește și Republica Moldova, care, după cum știm, a fost actor principal acum 100 de ani în toată această manifestare.

Domnul Președinte, Lucian Bode, a afirmat că întreaga Comisie vrea să ajute Guvernul să implementeze acest proiect de o importanță vitală, imperios necesar pentru dezvoltarea României în ansamblu și a Moldovei în special.

După cum am afirmat și în timpul comisiei, consider că nu trebuie să ajute neapărat Guvernul, ci trebuie să ajutăm țara în sine, pe toți cetățenii care așteaptă această autostradă de mult timp. Cred că este firesc ca un astfel de proiect de lege, indiferent de regiunea în care tinde, să primească susținere de la toți membrii comisiei, fiindcă România are nevoie de acest tip de investiții pentru a se dezvolta. La momentul actual, autostrada în toată România trebuie să fie o normalitate, un bun al țării de care orice cetățean să se poată bucura. Personal, am votat acest proiect de lege și i-am îndemnat și pe colegii mei să procedeze la fel, cu promisiunea că, dacă vor mai apărea astfel de proiecte și în alte regiuni ale țării, la rândul meu le voi fi cu siguranță alături”.

Alexandru Rotaru,
Deputat PSD de Neamț

Comunicat de presă

 

 

 

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0