Prima paginăPolitica

Deputatul Alexandru Rotaru: „O zi în care sunt celebraţi eroii”

Deputatul Alexandru Rotaru: „O zi în care sunt celebraţi eroii”

Dimensiune text

 

Pe 25 octombrie sărbătorim Ziua Armatei Române, o zi în care sunt celebraţi eroii, dar se promovează şi structurile militare actuale pe care România le are. Cu acest prilej, daţi-mi voie să transmit un mesaj pentru militarii români, rezervişti şi veteranii de război care au cinstit ţara cu devotament şi onoare. Armata este una dintre instituţiile care şi-au definit menirea şi împlinit destinul de a acţiona permanent în slujba poporului, în toate momentele fierbinţi ale istoriei naţionale. Fidelă misiunilor încredinţate în toată existenţa sa – apărarea independenţei, suveranităţii şi integrităţii teritoriale, Oastea ţării a învins duritatea vremurilor şi a făurit oameni cu caractere puternice, de învingători. Alături de Biserică, Armata a reprezentat – şi continuă să fie – unul dintre pilonii pe care întreaga naţiune s-a sprijinit în momentele grele. Prin misiunile îndeplinite în ţară şi în teatrele de operaţii, militarii români se ridică la înălţimea faptelor de arme ale înaintaşilor. Gândurile noastre se îndreaptă, în aceste momente, către militarii aflaţi în misiuni.

Ziua Armatei României constituie, pentru întreaga naţiune, ocazia de a vă mulţumi pentru curajul, devotamentul şi profesionalismul dumneavoastră. La mulţi ani!

 

Deputat PSD Alexandru Rotaru

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • La articolul din 20 II-a 2015 „Croitorul Regimentului 4 Artilerie Roman a ajuns la 100 de ani” se impun doua corecturi semnificative: plecarea spre tara dupa retragerea lumnga din Caucaz a fost din Sevastopol , nu din Odessa si a doua: nu octombrie 1941 ci februarie-martie 1944. Dupa ce in seara de Sfantul Dumitru, 26 X-a 2017 a recitat cateva poezii de V. Alecsandri dupa care a cantat „Traiasca Regele” a promis comesenilor ca-i ultima data cand il mai canta. A doua zi la orele 23 a parasit brusc aceasta lume fara a-si chinui urmasii macar o zi ca neajutorat. Dumnezeu sa-L odihneasca! Ostasii prin sacrificiile lor in respectul fata de tara si neam le-au facut sa nu dispara.