Deputatul Alexandru Rotaru: „Autostrada A8 merge înainte!”

Deputatul Alexandru Rotaru: „Autostrada A8 merge înainte!”

 

 

După cum a declarat duminică, 3 februarie, ministrul Finanțelor, domnul Eugen Teodorovici, pentru A8 Târgu Mureș – Iași – Ungheni, autostrada Unirii, care va lega Moldova de vestul ţării, se vor aloca toate sumele cerute de Ministerul Transporturilor.

Astfel, contrar tuturor declarațiilor făcute de diferiți parlamentari din opoziție care, ca în majoritatea cazurilor, s-au precipitat să „arunce” în spațiul public dezinformări, doresc să vă anunț că A8 – Autostrada Unirii merge înainte!

Toți parlamentarii din județele prin care trece această autostradă s-au unit și au pus pe primul loc obiectivul regional major care ar dezvolta întreaga zonă a Moldovei.

Așa cum am mai spus, autostrada este o necesitate și un bun de care toți cetățenii trebuie să se bucure. O autostradă odată construită nu vine nimeni să ți-o mai ia.

Datorită celor care au avut încredere în noi și ne-au votat suntem astăzi în Parlamentul României. Suntem parlamentari pentru a servi poporul care ne-a trimis să-l reprezentăm cu cinste.

Ca o completare, 2019 este primul an în care nu există un deficit în ceea ce priveşte fondul de pensii, iar bugetul alocat educaţiei creşte faţă de anul trecut cu aproape 50%.

Alexandru Rotaru,
Deputat PSD de Neamț

Comunicat de presă

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0