Depistați la volan sub influența alcoolului

Depistați la volan sub influența alcoolului

Dimensiune text

 

 

Luni, 4 mai, o patrulă de poliţie rutieră din cadrul Biroului Rutier Roman a depistat, în localitatea Sagna, un localnic de 49 de ani, care conducea un autoturism sub influenţa alcoolului. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot luni, o patrulă de poliţie rutieră a oprit în trafic, pe DJ159C, în localitatea Rediu, un autoturism condus de localnic de 44 de ani. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. La aceeaşi dată, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Piatra Neamţ au depistat în trafic un bărbat de 44 de ani, din Piatra Neamţ, care conducea un autoturism pe bulevardul General Nicolae Dăscălescu, având o alcoolemie de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„În toate cazurile, conducătorii auto depistaţi sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului, acestora fiindu-le reţinute permisele de conducere. Poliţiştii vor continua astfel de acţiuni pe durata întregii săptămâni”, informează IPJ Neamț.

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0