Prima paginăActualitate

Depistaţi în timp ce recoltau ilegal trufe, la Stănița

Depistaţi în timp ce recoltau ilegal trufe, la Stănița

Dimensiune text

 

 

Luni, 23 iulie, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Sagna, împreună cu lucrători din cadrul Ocolului Silvic Roman, au acţionat pe linia respectării prevederilor Legii nr. 171/2010 R.

„Astfel, în «Poiana Ţepăriei», din Stăniţa, aflată în administrarea Ocolului Silvic Roman, au fost depistaţi doi tineri, de 28 şi 21 de ani, ambii din Oniceni, care recoltau trufe, fără să deţină autorizaţie, cu ajutorul a trei câini dresaţi din rasa Lagotto Romangnolo. Poliţiştii au găsit asupra acestora 1,4 kg trufe negre, care au fost confiscate şi predate lucrătorilor silvici. Cei doi tineri au fost sancţionaţi contravenţional de poliţişti, conform prevederilor Legii nr. 171/2010 cu 5.000 de lei amendă”, informează IPJ Neamț.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 4
  • Jean 3 ani

    Dar costă o autorizație pentru recoltat produse date de natura,de Dumnezeu? Publicul e informat doar cu știri negative si incomplete. De ce zic incomplete? Pentru ca vrem să fim informati despre cum putem evita problemele cu legea,modul în care se pot obține autorizatii,cat costa si cam cat timp ne ia să o obtinem luand in calcul birocrația din țară.A….si câtă șpaga trebuie sa dam,că e la moda.