Depășire cu victime

Un bucureștean grăbit, care a vrut să facă o depășire în intersecție, a fost, vineri după-amiază, în jurul orei 18.00, protagonistul unui accident rutier.

 

Evenimentul s-a petrecut în comuna Gherăești, pe DN2, în localitatea Gherăeștii Noi. Adrian I., în vîrstă de 32 de ani, din municipiul București, conducea o autoutilitară, pe DN 2, avînd direcția de deplasare Suceava – Roman. La intersecția cu strada Nucilor, din comuna Gherăești, s-a angajat neregulamentar în depășirea unui autoturism care era condus, în aceeași direcție de mers, de Mihai P., de 72 de ani, din comuna Gherăești, și care se angajase în efectuarea virajului către stînga, semnalizînd în mod corespunzător.

Din accident a rezultat rănirea ușoară a șoferului celui de-al doilea vehicul, Mihai P., care a fost diagnosticat cu disjuncție la clavicula stîngă, și rănirea ușoară a celor doi pasageri din aceeași mașină: Maria M., de 63 de ani, din localitatea Negri, județul Bacău, care a suferit policontuzii, și Lucia T., de 80 de ani, din comuna Gherăești, care a fost diagnosticată cu policontuzii.

După producerea accidentului, la fața locului s-a deplasat și un echipaj al Detașamentului de Pompieri Roman, care a asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor, prin decuplarea acumulatorilor de la instalațiile electrice ale autoturismelor. Cercetările sînt continuate de Poliția municipiului Roman.


COMENTARII

WORDPRESS: 0