Prima paginăSocial

Demonstrații și prezentare de tehnică la Roman Value Centre, cu ocazia Zilei Pompierilor

Demonstrații și prezentare de tehnică la Roman Value Centre, cu ocazia Zilei Pompierilor

Dimensiune text

 

La finalul acestei săptămâni, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Petrodava” al județului Neamț organizează mai multe manifestări dedicate sărbătoririi zilei de 13 septembrie, Ziua Pompierilor din România.

Astfel, joi, 12 septembrie, începând cu ora 10.30, la Hotelul Ceahlău din Piatra Neamț pot fi văzute exerciții demonstrative ale pompierilor. Tot în data de 12 septembrie, în intervalul orar 10.00 – 18.00, locuitorii orașul Tîrgu Neamț se pot întâlni cu salvatorii în Piața Adormirii Maicii Domnului, pentru a vedea tehnica din dotare, iar în Parcul Central copiii sunt așteptați la concursul organizat pentru ei. De asemenea, joi, la Biserica Adormirea Maicii Domnului din Tîrgu Neamț va fi organizat un exercițiu demonstrativ.

Vineri, 13 septembrie, începând cu ora 12.00, pompierii vor defila în centrul municipiului Piatra Neamț.

Sâmbătă, 14 septembrie, în intervalul orar 10.00 – 18.00, în municipiul Roman, vor fi organizate exerciții demonstrative și o expoziție de tehnică, iar copiii pot participa la concursuri, toate acestea în parcarea Roman Value Centre.

Duminică, 15 septembrie, în intervalul orar 10.00 – 18.00, în municipiul Piatra Neamț, în parcarea Shopping City vor fi organizate o expoziție de tehnică din dotarea pompierilor, exerciții demonstrative și un concurs pentru copii.

„Ești curios să vezi tehnica din dotarea pompierilor nemțeni? Vino să te întâlnești şi să cunoşti salvatorii nemțeni! Vă așteptăm cu drag!”, este mesajul transmis de reprezentanții ISU Neamț.

 

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0