Prima paginăPolitica

Demisie din cauza noii orientări a PNL

Dimensiune text

Andreea Găină, președintele Organizației de Femei a PNL Roman, a demisionat din partid.

Aceasta și-a motivat gestul prin faptul că nu poate fi de acord cu direcția pe care intenționează să o urmeze PNL. Demisia Andreei Găină  este prima consecință care are loc pe plan local, din cauza deciziilor politice luate de liderii PNL de la București. ”M-am gândit bine, este o decizie pe care am luat-o în cunștință de cauză. Nu pot fi parte la tot ceea ce se întâmplă acum cu PNL. Noi am luptat contra PDL. Partidul cu care doresc liderii PNL să fuzioneze a tăiat pensii și salarii. Mie mi-au tăiat salariul cei din PDL, cât au fost la guvernare, nu pot acum să spun că ei sunt buni. Mi-am depus demisia din partid și mă voi concentra pe cariera mea, am proiecte pe care vreau să le derulez, indiferent de activitatea mea politică”, a declarat Andreea Găină.

Cea care a fost lider al femeilor liberale din Roman până vineri se află la început de carieră, având mai puțin de 30 de ani. Andreea Găină este profesor itinerant de sprijin la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Roman. După demisia ei din PNL, au apărut și ofertele din partea altor partide. ”Nu m-am hotărât dacă sau în ce partid mă voi înscrie, dar mă bucur că munca mea din PNL de până acum a fost văzută și apreciată de ceilalți. În ceea ce privește alți membri ai PNL care ar dori să mă urmeze, eu nu oblig pe nimeni să plece din partid, decizia este a fiecăruia”, a mai spus Andreea Găină.

Contactat telefonic, președintele PNL Roman, Neculai Stan, a afirmat că nu știe nimic despre demisia șefei Organizației de Femei a PNL Roman.

COMENTARII

WORDPRESS: 3
  • ion vasile 7 ani

    Scăpați de băsistul Crinuț, altfel ajungeți în râpă!

  • nana 7 ani

    Vai se va cutremura organizatia PNL Roman din temelii ! Fiti seriosi,insemna ca doamna nu stie ce insemna politica in Romania ,oricum este o pierdere de timp „liderii” organizatiei decid orientarea politica la un pahar cu binecuvantarea interlopilor locali.Ce partid liberal dati-mi un singur nume care sa merite respectul !

  • Vasile 7 ani

    Trebuia sa-ti dai demisia cind v-ati aliat cu psd-ul deoarece locul partidului liberal a fost si va ramane aici unde se afla acum.