Delegație romașcană subțire la naționalele de atletism

Doar trei sportivi de la Clubul Atletic Roman vor participa la întrecerile Campionatului Național de Atletism, indoor, ale juniorilor 1, din Capitală.

 

 

Condițiile materiale precare au redus drastic numărul reprezentanților, conducerea clubului rezumîndu-se doar la sportivii cu șanse la un loc pe podium sau în apropierea acestuia, eventual la cei care au posibilitatea de a se descurca.
Astfel, din categoria candidaților la medalie face parte săritorul în înălțime Tiberiu Venghiac, cel care, la competiția similară din anul precedent, s-a clasat pe locul al nouălea, cu 1,85 metri. Concursul la săritura în înălțime a fost cîștigat, atunci, de un alt romașcan, Tudor Petrariu, cu o încercare de 2,00 metri. Între timp, Petrariu s-a transferat la SCM Bacău. Ceilalți doi participanți sînt Gabriel Tudorache, la săritura în lungime, respectiv Cosmin Baba, la 800 metri.

La Liceul cu Program Sportiv Roman nu se definitivase miercuri componența delegației, aceasta urmînd a fi decisă joi, chiar în ziua în care se va face deplasarea.

Întrecerile de la naționalele juniorilor 1 vor avea loc vineri (16 februarie) și sîmbătă, joi seara fiind programată ședința tehnică.


COMENTARII

WORDPRESS: 0