Defecțiune la sistemul de eliberare a cazierului judiciar

Defecțiune la sistemul de eliberare a cazierului judiciar

 

UPDATE ORA 14.15 : Centrul de Informare și Relații Publice din cadrul Inspectoratului General al Poliței Române este împuternicit să comunice următoarele: „Până la acest moment, colegii noștri au repornit Sistemul Informatic al Cazierului Judiciar Român ROCRIS, așadar datele de interes operativ pot fi consultate și, de asemenea, se pot face mențiuni în baza de date. O echipă de specialiști lucrează în continuare pentru rezolvarea problemei în cel mai scurt timp.

Vă reamintim că Sistemul Informatic al Cazierului Judiciar Român ROCRIS a suferit o avarie, în urma unei fluctuații de tensiune care a afectat serverele. Până la remedierea situației, cetățenii nu pot obține certificate de cazier judiciar, însă, pe durata defecțiunii, se pot depune cereri pentru eliberarea cazierului judiciar, documentele urmând a fi eliberate după rezolvarea avariei”.

 

ȘTIRE INIȚIALĂ: Luni dimineață, 1 octombrie, la orele 10.40, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie al judeţului Neamţ a informat că Sistemul Informatic al Cazierului Judiciar Român ROCRIS a suferit o avarie, în urma unei fluctuații de tensiune care a afectat serverele, în prezent fiind nefuncțional.

„O echipă de specialiști lucrează pentru repornirea sistemului și rezolvarea problemei în cel mai scurt timp. Până la remedierea situației, cetățenii nu pot obține certificate de cazier judiciar. De asemenea, pe durata defecțiunii, ghişeele sunt deschise şi se pot depune cereri pentru eliberarea cazierului judiciar, documentele urmând a fi eliberate după rezolvarea avariei”, precizează reprezentanții IPJ Neamț.

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0