Prima paginăNeamt

Dealeri de droguri, prinși în flagrant

Dimensiune text

Trei tineri din Piatra Neamț, care se ocupau cu distribuirea de droguri, au fost prinși în flagrant de polițiști, în timp ce încercau să vîndă cannabis joi, în cadrul unei acțiuni ample.

 

 

Andrei F., de 26 de ani, Radu D., de 28 de ani și Liviu S., de 24 de ani, toți din municipiul Piatra Neamț, aveau în preocupare distribuirea de droguri de risc și de mare risc.
Cu ocazia prinderii în flagrant, asupra lui Radu D. au fost găsite 85 de plicuri cu diverse tipuri de plante etnobotanice și suma de 320 de lei, provenită din comercializarea unor astfel de substanțe, iar asupra lui Andrei F. au fost găsite șase plicuri cu astfel de substanțe, destinate valorificării.
De asemenea, au fost efectuate patru percheziții domiciliare, ocazie cu care la locuința lui Andrei F. au fost descoperite circa 20 grame de cannabis, deținută pentru a fi comercializată, un cîntar electronic folosit la cîntărirea drogurilor și suma de 250 de euro, bani proveniți din activitatea infracțională, iar la locuința lui Liviu S. au fost găsite patru grame de cannabis.

Cei trei suspecți au fost reținuți, pe bază de ordonanță de reținere, pe o perioadă de 24 de ore, de către procurorul DIICOT Neamț, sub aspectul comiterii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și de mare risc și deținere de droguri de risc și de mare risc în vederea consumului propriu. Cei trei urmează a fi prezentați Tribunalului Neamț cu propunere de arestare preventivă.

Acțiunea de prindere în flagrant a fost organizată de polițiști din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Neamț, sub îndrumarea Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Bacău, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, DGIPI și IPJ Neamț, sub coordonarea procurorilor DIICOT Neamț.

COMENTARII

WORDPRESS: 0