De vineri se redeschid și locurile de joacă pentru copii

De vineri se redeschid și locurile de joacă pentru copii

Dimensiune text

 

Locurile de joacă pentru copii amenajate în municipiul Roman se redeschid de vineri, 12 iunie, au anunțat reprezentanții municipalității, după ce o decizie în acest sens pentru întreg județul a fost luată în ultima ședință a  Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.

În Roman, până acum au fost modernizate cu suprafață de protecție locurile de joacă din strada Mihai Viteazu bloc 2A, cartierul ANL – strada Vasile Lupu, strada Panaite Donici, cele din zonele Biserica Armenească, Marom și cel din Parcul Municipal. Anul acesta, vor fi modernizate cu suprafață cauciucată alte șase locuri de joacă. Cel din zona Dobrogeanu Gherea va fi primul în care se va interveni, după care vor urma locurile de joacă din Aleea Liliacului, Smirodava (Farmacia Stejara), Vlad Țepeș, Stadion Moldova și Miron Costin.

„Astăzi, am fost să văd cum arată locurile de joacă pentru copii, mai ales că, începând de mâine, 12 iunie, le redeschidem și îi așteptăm pe cei mici să se bucure, în siguranță, de jocurile copilăriei. Locurile de joacă în aer liber vor fi deschise după același program, ca-n anii anteriori, iar în fiecare dimineață noi vom dezinfecta mobilierul și echipamentele, pentru a-i proteja pe copii și însoțitorii lor. Fac un apel la fiecare dintre dumneavoastră să avem grijă de aceste spații, să le lăsăm copiilor să se bucure de ele, pentru că noi, cei mari, avem suficiente alte posibilități de distracție și relaxare. Dacă, totuși, observați persoane care consumă băuturi alcoolice, fumează sau distrug mobilierul urban, vă rog să sunați la numărul gratuit 0233.984, pentru ca Poliția Locală să intervină și, pe viitor, să descurajăm astfel de comportamente”, a precizat primarul Lucian Micu.

 

 

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0