De ce trebuie să ții cont când alegi un cazino online

De ce trebuie să ții cont când alegi un cazino online

Dimensiune text

 

 

Profitând de explozia tehnologiei din acești primi ani ai secolului 21, mediul online se află într-o continuă expansiune, tot mai multe activități desfășurându-se „pe internet”. Ca atare, nu e de mirare că numărul amatorilor de gambling ce preferă mediul online în detrimentul celui offline, tradițional, este și el în creștere. În România, ca și în alte țări europene și nu numai, piața jocurilor de noroc este bine reglementată, astfel că în prezent cei care doresc să își deschidă cont la unul din cazinourile online licențiate pot verifica lista acestora pe site-ul ONJN. Totuși, mulți dintre cei care nu au experiență în această zonă de divertisment se întreabă cum pot alege cel mai potrivit cazino. Ei bine, răspunsul este destul de complex și în general depinde foarte mult de profilul fiecărui client în parte. Chiar și așa, iată câteva din aspectele principale generale pe care ar trebui să le ia în calcul orice persoană care dorește să își deschidă cont la unul dintre operatorii online disponibili în România.

Siguranță și încredere

Chiar dacă e greu de crezut că se pot ivi probleme în ceea ce privește siguranța tranzacțiilor financiare sau a datelor personale la oricare dintre cei 22 de operatori de gambling existenți pe Lista ONJN „Approved” (aprobați), cele mai populare branduri se remarcă prin tehnologii de criptare 128-bit SSL și au departamente întregi dedicate luptei contra fraudelor. Mai mult, securitatea tuturor sistemelor și aplicațiilor este testată de câteva ori pe an de către terțe companii. În majoritatea cazurilor, aceste informații pot fi accesate cu ușurință de către potențialii clienți, fiind trecute în rubrici denumite ,,Informații de securitate’’ pe paginile de pornire ale cazinourilor.

Oferta de jocuri

În ceea ce privește oferta de jocuri, trebuie să spunem că există diferențe mai mult decât considerabile de la un operator la altul. Dacă majoritatea cazinourilor online au în ofertă jocuri clasice de ruletă sau blackjack și sloturi de la provideri precum Microgaming, NetEnt, Evolution Gaming, Playtech, Extreme Live Gaming, Yggdrasil, Play’n GO, Novomatic etc, se cuvine să menționăm că secțiunile de Live Casino nu sunt încă prezente peste tot. Mai mult, amatorii de bingo din țara noastră pot juca acest îndrăgit joc online doar la Vlad Cazino sau Unibet, ambele cazinouri făcând parte din Grupul Kindred, unul din cei mai importanți jucători pe piața mondială de gambling.

Bonusul de bun venit

La acest capitol trebuie încă de la început să specificăm faptul că, indiferent de textul mai mult sau mai puțin spectaculos care însoțește ofertele de bun venit, trebuie acordată o mare atenție termenilor și condițiilor cu care acestea vin la pachet. După cum susțin jucătorii cu experiență, un bonus de 100% la prima depunere cu condiții de rulaj de 25 de ori poate fi mai util decât un bonus de 200% cu condiții de rulaj de 40 de ori. Totuși, nu trebuie uitat faptul că operatorii online oferă aceste bonusuri consistente pentru ca jucătorii aflați la prima depunere să se poată bucura cât mai mult de jocurile din ofertă, nicidecum pentru a le înlesni câștigurile.

 

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0