De 1 Mai, 1.200 de romașcani s-au plimbat cu barca pe lacul din parc

De 1 Mai, 1.200 de romașcani s-au plimbat cu barca pe lacul din parc

Dimensiune text

 

Vremea s-a îmbunătățit vizibil în minivacanța de 1 Mai, astfel încât romașcanii au ieșit la plimbare și la grătare. Pentru cei care nu au plecat din oraș, ofertele pentru recreerea în aer liber au venit din partea Parcul Municipal și Complexului de Agrement „Moldova”. Luni, 1 Mai, când plimbarea cu bărcile sau hidrobicicletele pe lacul din Parc a fost gratuită, aproximativ 1.200 de persoane au ales acest mod de distracție.

„Vremea frumoasă i-a scos la plimbare pe romaşcani. Minivacanţa de 1 Mai a adus în Complexul de Agrement şi Sportiv «Moldova», precum şi în Parcul Municipal, un număr important de vizitatori care s-au bucurat de activităţile în aer liber. În zona de picnic, în perioada 24-30 aprilie, au fost închiriate 15 foişoare mici şi șapte foişoare mari. Pe 1 Mai, solicitările au crescut, fiind închiriate 29 de foişoare (22 mici şi șapte mari). Mii de oameni au preferat şi recreerea în Parcul Municipal, acolo unde a fost şi inaugurat un nou loc de joacă pentru copii, prevăzut cu suprafaţă de protecţie pentru copii. Pe 1 Mai, peste 1.200 de persoane s-au plimbat cu barca şi hidrobicicleta pe lac, accesul fiind gratuit”, anunță reprezentații Primăriei Roman.

Săptămâna anterioară, din activitățile din Parcul Municipal s-au încasat 2.800 de lei. Plimbarea cu barca sau hidrobicicleta pe lac costă, pentru o jumătate de oră, 10 lei.

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0