Datornicii la Fisc vor fi făcuți de rușine pe Internet

Dimensiune text

Firmele din județ care au datorii la bugetul general consolidat, care înglobează bugetul de stat, cel al asigurărilor sociale, cel de sănătate și cel de șomaj, sînt somate să își achite obligațiile fiscale. În caz contrar, Fiscul promite că îi va face de rușine pe Internet, publicînd numele lor pe site-ul Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF).

 

 

„Lista rușinii” va fi publicată pe site-ul ANAF pe data de 31 octombrie, incluzîndu-i pe agenții economici care înregistrau datorii, la data de 30 septembrie, la bugetul general consolidat, și care au „uitat” să își plătească dările către stat inclusiv după această dată. Cei aflați în această situație pot să-și achite debitele restante pînă pe 31 octombrie. Persoanele interesate să afle numele firmelor cu datorii la stat vor putea consulta lista lor pe site-ul www.anaf.ro .

În timp ce ANAF sperie datornicii cu publicarea on-line a numelor lor, Direcția Generală a Finanțelor Publice Neamț continuă să organizeze licitații pentru vînzarea bunurilor firmelor cu datorii.
În următoarele zile vor fi organizate licitații pentru vînzarea bunurilor firmelor Anton Elextroserv SRL, Serv Com Albun SRL, Alex Transporter SRL, ConsumCoop Brusturi și Matinal Prod Com SRL.COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • Ics 8 ani

    Facuti de rusine pe internet? Hai ma, Alex, ce naiba. Ce-o sa faca? Pune poze cu ei dezbracati la „rusinica” goala?

    Intr-o tara datoare vanduta, unde mai toata lumea e datoare; sa fii dator a devenit o normalitate, nicidecum o rusine. Acu`, intreb si eu – in lista aia se face si statu` de rusine pentru datoriile pe care le are ?