Daruri de la copii pentru copii, în cadrul proiectului „De la suflet la suflet”

Daruri de la copii pentru copii, în cadrul proiectului „De la suflet la suflet”

Moș Crăciun ajunge și la Roman, în toate cartierele orașului
Iepuraș de Paști, de la PDL Roman
Elevii învaţă să primească dăruind

 

Joi, 24 noiembrie, în cadrul proiectului „De la suflet la suflet”, încheiat între Școala Gimnazială „Dr. Al Safran”, Grădinița cu Program Prelungit nr. 24, Colegiul Ferdinand din Bacău, Școala Gimnazială Poienari și Parohia „Sf. Mare Mucenic Dimitrie” din Poienița, 90 de copii, elevi ai Colegiului „Ferdinand” din Bacău au fost mesagerii Sfântului Nicolae, aducându-le daruri copiilor parohiei din Poienița și încântându-i cu un colaj de colinde și obiceiuri de iarnă. Activitatea s-a desfășurat la Școala Gimnazială Poienari, structura Poienița, iar elevii din ciclul primar au pregătit un moment artistic în semn de mulțumire și prețuire pentru musafiri.

„Sunt foarte bucuroasă că mă aflu aici. Mi-au fost foarte dragi copiii și mi-a plăcut mult cum am fost primiți. Au fost foarte încântați de darurile primite și sper să păstrăm legătura”, a declarat Cristiana Tăbăcaru, din clasa a VI-a B, de la Colegiul Ferdinand. „Am primit cadouri multe și frumoase. Am avut emoții când am văzut câți copiii au intrat în școala noastră. A fost foarte frumos”, a spus David Panainte, din clasa a IV-a, de la Școala Poienari.

„Mulțumesc tuturor celor implicați în proiect, în special doamnelor profesoare Gabriela Ciuche, Laura Gavriliță, Loredana Curbăt, Nicoleta Grozav, Mihaela Munteanu și Pitica Veronica, doamnei director a Școlii Gimnaziale Poienari, Daniela Socea, și doamnelor învățătoare, Gabriela Popescu, Mariana Rotariu și Marilena Enache. Următoarea întâlnire din cadrul proiectului va avea loc pe 6 decembrie, de Sfântul Nicolae, când un alt grup de 65 de elevi va poposi cu daruri la scumpii noștri copii. Bunul Dumnezeu să primească jertfa și să răsplătească fiecăruia la timpul potrivit”, a afirmat preotul paroh Gabriel Adrian Andrei.

scoala-poienita-daruri-elevi-bacau-01

scoala-poienita-daruri-elevi-bacau-02

scoala-poienita-daruri-elevi-bacau-03

scoala-poienita-daruri-elevi-bacau-04

scoala-poienita-daruri-elevi-bacau-05

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0
error: Content is protected !!