Cursuri de formare profesională, la Roman, în luna martie. Cursanții pot beneficia de gratuitate și decontarea transportului

Cursuri de formare profesională, la Roman, în luna martie. Cursanții pot beneficia de gratuitate și decontarea transportului

 

 

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Neamț, prin Centrul de Formare Profesională, primește înscrieri pentru mai multe cursuri de formare profesională, disponibile în Roman, Piatra Neamț și Tîrgu Neamț. Cursurile de formare profesională vor începe în luna martie, în funcție de completarea grupelor.

La Roman se primesc înscrieri pentru cursuri de: contabil,  lucrător în comerț, lucrător în structuri pentru construcții și comunicare în limba engleză. La Piatra Neamț vor fi organizate operator introducere, validare și prelucrare date, mecanic auto și agent de securitate, iar la Tîrgu Neamț cursuri de contabil.

„Persoanele care nu au loc de muncă se pot înscrie în evidența AJOFM Neamț pentru a beneficia de gratuitatea cursului și decontarea transportului. În cazul în care rămân locuri libere, se pot înscrie și persoane care au un loc de muncă, dar doresc o calificare în domeniu, însă acestea trebuie să achite cheltuielile formării profesionale”, precizează reprezentanții AJOFM Neamț.

Date suplimentare pot fi obţinute de la sediul ALOFM Roman, de pe strada Olteniei, telefon 0233.743848.

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0