Cursuri de formare profesională, la Roman, din luna februarie. Cursanții pot beneficia de gratuitate și decontarea transportului

Cursuri de formare profesională, la Roman, din luna februarie. Cursanții pot beneficia de gratuitate și decontarea transportului

 

 

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Neamț, prin Centrul de Formare Profesională, primește înscrieri pentru mai multe cursuri de formare profesională, disponibile în Roman, Piatra Neamț și Tîrgu Neamț. Cursurile de formare profesională vor începe în luna februarie, în funcție de completarea grupelor.

La Roman se primesc înscrieri pentru cursuri de: operator introducere, validare și prelucrare date, contabil, lucrător în comerț, lucrător în structuri pentru construcții, comunicare în limba engleză și agent de securitate.

La Piatra Neamț vor fi organizate cursuri de bucătar, operator introducere, validare și prelucrare date, inspector în domeniul sănătății și securității în muncă, mecanic auto și agent de securitate, iar la Tîrgu Neamț cursuri de bucătar.

„Persoanele care nu au loc de muncă se pot înscrie în evidența AJOFM Neamț pentru a beneficia de gratuitatea cursului și decontarea transportului. În cazul în care rămân locuri libere, se pot înscrie și persoane care au un loc de muncă, dar doresc o calificare în domeniu, însă acestea trebuie să achite cheltuielile formării profesionale”, a afirmat directorul executiv al AJOFM Neamț, Daniel Chirilă.

 

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0