Curentul vine după ora 16.00! Un cititor: “Bubuie siguranțele de zici că-i Revelionul!”

Curentul vine după ora 16.00! Un cititor: “Bubuie siguranțele de zici că-i Revelionul!”

S-a spart magistrala de apă de sub E85
O conductă fisurată a lăsat orașul fără apă
Iar era să rămânem fără apă

post-transformare-01Trei posturi de transformare din Roman sunt si la ora aceasta (14.40) nealimentate cu energie electrică, anunță reprezentanții E ON, care, la acest moment, spun că vor rezolva avariile în 2 ore – 2 ore și jumătate.
Situația nu este deloc una de neglijat, fiind afectate câteva sute de abonați ce locuiesc în zona Smirodava, Tineretului, C.A. Rosetti, Ecaterina Teodoriu și chiar până în Ion Creangă. “Au fost cinci posturi de transformare nealimentate cu energie electrică, din care două sunt avariate din  cauza infiltrațiilor determinate de căderile masive de apă. În plus, încă două cabluri sunt defecte. La ora 14.40, mai erau afectate trei posturi de transformare pentru zona Smirodava, C.A.Rosetti – Bogdan Dragoș, unde estimăm ca energia să fie repornită în 2 – 2 ore și jumătate. În zona Romanului nu sunt alte probleme”, a precizat Sorin Munteanu, purtător de cuvânt al E ON.

În tot acest timp, romașcanii așteaptă reluarea alimentării cu energie. Pe pagina de Facebook a Ziarului de Roman, un cititor ne-a scris: “Punct de transformare (sau cum s-o numi ), situat în spatele Grădiniței nr. 5 cu program normal, de pe strada Ecaterina Teodoroiu. Bubuie siguranțele în el de zici că-i Revelionul”.

Foto: Facebook


COMENTARII

WORDPRESS: 0
error: Content is protected !!