„Cupa Romașcană” la fitness

„Cupa Romașcană” la fitness

Dimensiune text

 

Fitness Club Best intenționează să organizeze, pe 18 noiembrie, un concurs, solicitând în acest sens un sprijin financiar de la administrația publică locală.

Decizia asupra alocării unor fonduri din bugetul local aparține consilierilor locali, ce vor dezbate propunerea în ședință de luni, 13 noiembrie.

„Fitness Club Best S.R.L, reprezentat de domnul Diaconu Marius, în calitate de administrator, solicită un sprijin financiar pentru organizarea concursului «Cupa Romașcană», care va avea loc în data de 18 noiembrie 2017, la Sala de sport Fitness Club din Piața Roman Vodă. Organizatorii acestui eveniment sportiv de nivel național sunt instructorii de fitness Marius Diaconu și Sorin Sprânceană. Concursul se adresează tuturor categoriilor de vârstă, bărbați și femei, și va fi mediatizat prin intermediul televiziunilor locale și al presei locale și județene. Pentru buna desfășurare acestei manifestări sportive, respectiv pentru: achiziționarea cupelor, medaliilor și diplomelor pentru premiere, propun Consiliului Local al municipiului Roman să aprobe suma de 650 lei pentru acoperirea parțială a cheltuielilor cu organizarea concursului Cupa Romașcană, care va avea loc la Roman, în data de 18 noiembrie 2017”, se arată în expunerea de motive înaintată aleșilor locali.

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0