Prima paginăSport

Cupa Municipiului Roman

Dimensiune text

O nouă ediție a Cupei Municipiului Roman la tenis de cîmp, în organizarea Tenis Club Municipal, club condus de Dorin Harabagiu, va începe la sfîrșitul acestei săptămîni.

 

Turneul, de categoria a doua, este rezervat grupelor de vîrstă 10, 12 și 14 ani, feminin și masculin. Locul de desfășurare este baza sportivă a TCM din Parcul Municipal.

Ca și la majoritatea turneelor din țară, din acest an, nici la acesta nu este de anticipat o participare numeroasă, fiind foarte rare cazurile, în ultima perioadă, cînd s-a mai putut alcătui un tablou de 32 de jucători. De fapt, este greu să aduni și 16 sportivi la aceeași categorie, condițiile financiare fiind responsabile de această situație.

Altfel, la Iași încă se mai află în desfășurare un alt turneu de categoria a doua, cupa Coreco, la care a participat și tenismena romașcană Antonia Enășoaie, de la TCM, la grupa 14 ani. Antonia, favorită numărul 2 la cîștigarea concursului, a fost eliminată, surprinzător, în sferturile de finală, de Francesca Crețu (Giglio Iași).COMENTARII

WORDPRESS: 0