Prima paginăSocial

Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni

Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni

Dimensiune text

 

 

Vremea se va încălzi în următoarele două săptămâni, deși unele nopți vor fi geroase în prima parte a intervalului, în timp ce probabilitatea de apariție a precipitațiilor se va menține scăzută, arată prognoza Administrației Naționale de Meteorologie valabilă între 22 ianuarie și 4 februarie.

În Moldova, vremea va fi rece în primele zile de prognoză, cu o medie a temperaturilor maxime cuprinsă între -2 și 0 grade și a minimelor între -13 și -3 grade, cu cele mai scăzute valori în diminețile de 24 și de 25 ianuarie, când va fi ger în cea mai mare parte a regiunii. În continuare, până în data de 2 februarie se va încălzi considerabil, astfel că media maximelor va ajunge la 8 grade, iar a minimelor la valori între 0 și 1 grad. În zilele de 3 și de 4 februarie se va răci ușor. Vor fi precipitații, în general slabe cantitativ, în ziua de 22 februarie și din nou, trecător, în cea de a doua săptămână de prognoză.

La munte, vremea va fi rece, mai ales în primele trei zile, când media temperaturilor maxime va fi de -5 grade, iar a minimelor se va situa între -13 și -8 grade și nopțile vor fi geroase. Din data de 25 ianuarie se va încălzi treptat, iar până la finalul intervalului de prognoză, media temperaturilor diurne va oscila între -1 și 2 grade, iar a celor nocturne între -10 și -4 grade. Temporar, vor fi precipitații mai ales sub formă de ninsoare, pe arii mai extinse la începutul intervalului și în primele zile din luna februarie.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0